Beveiligingscode Beveiligingscode

Aanmelding ZwemChallenge gesloten

De aanmelding voor de ZwemChallenge is gesloten.

We verwachten 43 deelnemers die we in 2 groepen verdelen. Familie en vrienden zijn bij elkaar ingedeeld.

Bij de ingang van het zwembad hangen lijsten met de groepsindeling.

Groep 1 start om 17.00 uur;
Groep 2 start zodra groep 1 klaar is, verwachting is om 17.20 uur. Tot dat moment kan groep 2 vrij zwemmen in het ondiepe gedeelte of wachten aan de kant.

We wensen alle deelnemers veel plezier!

 

ZwemChallenge

logo-zwemchallengeDoe mee aan de ZwemChallenge bij DZN op woensdag 3 juli, aanvang 17.00 uur, in de Kardinge. 

De Nationale ZwemChallenge: hoe zwemveilig ben jij?
Wist je dat je zwemmen kunt verleren? Dit blijkt uit onderzoek. Als je na het behalen van je Nationale Zwemdiploma’s niet regelmatig blijft zwemmen, kan je zwemvaardigheid afnemen.

Weet jij hoe zwemveilig je nog bent?
Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge en ervaar het. Met de Nationale ZwemChallenge test je je zwemveiligheid. Je legt het uitdagende parcours van deze Challenge af in het zwembad. Je kunt jezelf testen. Of je daagt jouw vrienden en vriendinnen, jouw ouders, opa en oma of je klasgenoten uit om samen het parcours te doen. Dan weet je hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid (= Nationaal Zwemdiploma C). Na het afleggen van de Challenge ontvang je een certificaat met een persoonlijk advies hoe je zwemvaardigheden, waar nodig, te verbeteren.

Waarom is de Nationale ZwemChallenge ontwikkeld?
Zwemvaardigheid kan afnemen als je niet regelmatig blijft zwemmen. Bij een onderzoek van Hogeschool Windesheim vanuit het kennisproject NL Zwemveilig is de zwemveiligheid gemeten door kinderen die al enige tijd in het bezit zijn van Zwemdiploma B opnieuw te toetsen op de vereiste vaardigheden. Het blijkt dat bijna de helft van de kinderen niet meer voldeed aan de eisen bij bepaalde onderdelen, zowel bij het zwemmen met kleren aan als in badkleding. De belangrijkste conclusie is dat je zwemmen moet blijven onderhouden om zwemveilig te zijn. Daarom is het belangrijk dat kinderen én volwassenen periodiek checken hoe zwemveilig ze nog zijn. Dit kan met de Nationale ZwemChallenge!

Plezier staat centraal
De Nationale ZwemChallenge bestaat uit twee delen: een SurvivalChallenge (gekleed) en een FunChallenge (in badkleding). Je legt het uitdagende en leuke parcours af in het zwembad. Uitgangspunt is dat Licentiehouders Nationale Zwemdiploma’s checken op diverse onderdelen van het Nationaal Zwemdiploma C (= de Nationale Norm Zwemveiligheid).

Doe mee en win!
Registreer je hier na je deelname aan de Nationale ZwemChallenge en maak kans op leuke prijzen. De prijzen worden per kwartaal en per jaar verloot en uitgereikt door de betreffende zwemlesaanbieder.

Kwartaalprijzen: 
• 10 entreekaartjes zwembad voor 2 personen 
• Kaartjes pretpark voor 2 personen 
• Bioscoopkaartjes voor 4 personen

Jaarprijs: 
• Weekend weg met het hele gezin in een bungalowpark

facebookheaderijs

 

 

Kick off ZwemChallenge


Aanmelding zwemchallenge gesloten

De aanmelding voor de zwemchallenge is gesloten.

We verwachten 43 deelnemers die we in 2 groepen verdelen. Familie en vrienden zijn bij elkaar ingedeeld.

Bij de ingang van het zwembad hangen lijsten met de groepsindeling.

Groep 1 sart om 17.00 uur
Groep 2 start zodra groep 1 klaar is, verwachting is om 17.20 uur. Tot dat moment kan groep 1 vrij zwemmen in het ondiepe gedeelte of wachten aan de kant.

We wensen alle deelnemers veel plezier!