Aanmeldformulier DZN

Hieronder vind je het aanmeldformulier voor DZN dat je kunt invullen wanneer je start met zwemles / training, zoals afgesproken met de contactpersoon:

Contributie

De contributie van DZN is een jaarcontributie die volledig en wel voor het gehele jaar betaald dient te worden. In overleg met het bestuur kan hier slechts in bepaalde gevallen van afgeweken worden.
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Bij inschrijvingen tijdens het lopende jaar betaal je een gedeelte van de contributie gerekend vanaf het startmoment.

Contributie 2023

  • Damesleden: € 140,-
  • Meisjesleden: € 130,-
  • Donateur: € 37,50
  • Eenmalige toeslag instructiebad: € 55,-
  • Toeslag voor een “dubbel abonnement”: € 55,-
  • Administratiekosten nieuwe leden: € 7,50

De rekening voor de contributie van 2023 zal in januari worden verstuurd.

Toelichting:

Met een dubbel abonnement kunnen damesleden twee keer per week zwemmen, namelijk in een trimgroep op woensdagavond (Kardinge of Parrel) en op vrijdagochtend (Parrel).

De toeslag voor het instructiebad wordt eenmalig berekend, namelijk op het moment dat er gestart wordt met de zwemlessen in het instructiebad of voor diploma A.

Stichting Leergeld / Jeugdfonds Sport en Cultuur

Wij werken samen met Stichting Leergeld en Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zij ondersteunen kinderen die om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan verenigingsactiviteiten.

In het kader van "Goed zwemonderwijs voor iedereen" kan er een pakket vergoed worden tot en met diploma B via Stichting Leergeld.
Voor andere mogelijkheden, neem contact op met Stichting Leergeld, negninorgdlegreel.[antispam].@live.nl.

Meer informatie vind je in de flyer en ouderkaart.

logo-leergeld1thumbnail-logo-jeugdfonds-sport-cultuur