Zoeken

Zwemtest voor lesgevers DZN

12 juli 2024  -  Algemeen
Op vrijdagavond 7 juni en 12 juli heeft een aantal lesgevers de zwemtest afgelegd bij de Groninger Reddingsbrigade in de Parrel.Om het zwembad te mogen huren van Sport050 moeten we aantonen dat voldoende lesgevers van onze vereniging beschikken over voldoende zwemconditie. We vinden het altijd erg spannend om deze test af te leggen, maar we zijn allemaal geslaagd! Wia, Mirjam, Tineke, Janneke...

ZwemABC gehaald!

06 juli 2024  -  Algemeen
Op zaterdag 6 juli 2024 hebben de volgende meisjes diploma gezwommen voor een onderdeel van het Zwem-ABC. Ze zijn allemaal geslaagd! Diploma A: Vesper, Eline, Feline, Fayen, Lieke, Nora, Cedrielle en Sarah Diploma B: Lieke, Senna, Naomi en Roos Diploma C: Lena, Charlotte, Nadia, Fayeline, Israe, Ilse, Noa, Guusje, Marlin en Sophie Van harte gefeliciteerd.

Survival 2 gehaald

03 juli 2024  -  Algemeen
Op woensdag 19 juni hebben Catalyna en Sophia het survival diploma 2 gehaald. Onder toeziend oog van Nanouk en Carlijn werden alle programma-onderdelen met een voldoende afgerond. Van harte gefeliciteerd!

Verlenging licentie Nationale Zwemdiploma's

05 juni 2024  -  Algemeen
De Nationale Raad Zwemveiligheid heeft op 22 mei 2024 een steekproef afgenomen voor verlenging van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s voor DZN. Het accent lag deze keer op het beoordelen of we in de praktijk uitvoeren wat we op papier en op de website communiceren. Een van de auditoren bracht daarvoor een bezoek aan de zwemlessen in de Kardinge. Uit de steekproef is gebleken dat wij voldoen...

Save the date: Jubileumfeest

21 maart 2024  -  Algemeen
Dit jaar bestaat DZN 90 jaar. Dat gaan we vieren met onze leden: Voor de dames staat er een jubileumfeest op het programma op vrijdag 18 oktober vanaf 18.00 uur. Houd deze datum alvast vrij in de agenda. Meer informatie volgt rond de zomervakantie. Voor de meisjes zal er ook een activiteit worden georganiseerd. Meer informatie volgt.