Afscheid van onze voorzitter Nelly Raspe

Geplaatst op 02-11-2022  -  Categorie: Algemeen

Beste damesleden, meisjesleden en ouders van onze meisjes,

img-0936Afgelopen woensdag (26 oktober) heb ik tijdens de algemene ledenvergadering afscheid genomen van het bestuur van onze zwemvereniging DZN. 51 jaar heb ik een bestuursfunctie vervuld, de laatste 32 jaar was ik voorzitter. Met heel veel plezier en passie ben ik altijd aktief geweest voor de club, zowel bij het lesgeven, organiseren als het besturen. Het werd een onvergetelijk afscheid, met erg veel lieve woorden en geweldige kado's. De foto's zijn te zien op onze website.

 

Ik begreep dat hiervoor een inzameling is geweest en ik wil iedereen dan ook heel hartelijk bedanken! 

 

img-0996

Omdat mijn man en ik over een paar maanden gaan verhuizen naar Gorredijk zal ik niet iedere week meer bij jullie zwemmen, maar kom zeker nog wel regelmatig in één van beide baden om mijn geliefde sport te beoefenen, te kijken naar de vorderingen van de meisjes en bij te praten met de dames. Het bronzen kunstwerk van "de wedstrijdzwemster" zal een prominente plaats krijgen in ons nieuwe huis, dat beloof ik.

 

 

 

Mijn medebestuursleden en alle lesgeefsters wens ik heel veel succes en alle dames-en meisjesleden wens ik heel veel zwemplezier voor nu en de toekomst, want zwemmen is toch één van de mooiste en gezondste sporten..............

 

Dank voor het vertrouwen dat jullie allemaal in mij hebben gehad.

 

Groet,

Nelly Raspe