Nieuw toegangssysteem zwembad vanaf 7 juni

Geplaatst op 29-05-2023  -  Categorie: Algemeen

Vanaf woensdag 7 juni start de gemeente Groningen (Sport050) met het nieuwe toegangssysteem in de zwembaden. Dit betekent dat het polsbandje verdwijnt en dat we voortaan met een QR-code toegang krijgen tot het zwembad. Alle leden hebben de QR-code ontvangen via de mail. 

De eerste keer zal het voor iedereen nog wennen zijn om de QR-code te gebruiken. Help elkaar, daar waar mogelijk. We zorgen ervoor dat voordat de les begint iemand aanwezig is die leden kan toelaten. Neem je geen mobiel mee naar het zwembad en is het niet gelukt om een QR-code te printen, dan kun je bij de juf/instructeur een QR code vragen.

Lockers

De lockers kunnen in het vervolg gebruikt worden met een pincode. Bij de lockers staat een gebruiksaanwijzing. Vind je het onthouden van een pincode en/of lockernummer moeilijk of moet je voor veel kinderen de pincode en/of lockernummer onthouden, vraag dan om een witte lockerpas bij het personeel van Sport050. Lever deze na gebruik weer in. De lockerpas moet je meenemen naar de activiteit en niet in je locker leggen.

Polsbandje

Het polsbandje kun je inleveren bij de kassa van het zwembad. Na controle of er borg voor betaald is, ontvang je € 7,50 terug. Het geld krijg je zoveel mogelijk retour via terugpinnen. Zorg er dus voor dat je een bankpas meeneemt. Je kunt nog lange tijd het polsbandje inleveren.

We hopen dat het allemaal duidelijk is. Heb je vragen, laat het ons weten via ofni.[antispam].@dzngroningen.nl.