Start zwemlessen tot en met 12 jaar

Geplaatst op 10-03-2021  -  Categorie: Algemeen

De zwembaden gaan weer gedeeltelijk open voor zwemlessen tot en met 12 jaar.

Dit betekent dat we weer zwemlessen kunnen verzorgen met ingang van 17 maart 2021 in de Parrel en de Kardinge voor een gedeelte van onze cluburen:

Parrel
woensdag van 18.30 - 19.00 uur, verzamelen om 18.20 voor het gebouw, toegang om 18.25 uur.

Kardinge
woensdag van 17.00 - 17.30 uur, diepe bad voor diploma A, B en C en overig tot en met 12 jaar

woensdag van 17.30 - 18.00 uur, instructiebad (nieuwe groep en "badje 2" 
woensdag van 18.00 - 18.30 uur, instructiebad (badje 3 en 4, groepen van Linda en Nanouk/Carla)

 

Hieronder nog even kort de regels zoals die nu gelden:

Er gelden nog steeds de algemene regels voor het zwembadbezoek (thuis blijven bij klachten, handen wassen/desinfecteren enz.) volgens de richtlijnen van het RIVM. Bovendien is het dragen van een mondkapje in het gebouw verplicht voor alle personen van 13 jaar en ouder.

Alle leden wordt verzocht het badpak thuis onder de kleding aan te trekken en in de zwemzaal uit te kleden op de daarvoor aangewezen banken. Na het zwemmen is douchen niet mogelijk. Aankleden kan in de kleedkamers (maximaal 4 of 5 volwassenen per kleedkamer) of de wisselcabines.

Voor de meisjes die worden geholpen door een ouder/verzorger:
U komt samen met uw dochter(s) in de hal van het zwembad. Uw dochter heeft de zwemkleding al aan onder de gewone kleding. In de hal kleden de meisjes zich uit en één van onze dames neemt de zwemstertjes in badpak mee de zwemzaal in en draagt ze over aan de zwemjuf.
U kunt helaas niet plaats nemen op de tribune, maar moet het gebouw verlaten. Wel vragen we u om uiterlijk 5 minuten voordat de les is afgelopen weer binnen te zijn in een kleedkamer.
De douches zijn gesloten. Wij brengen uw dochter(s) naar de kleedkamer, waar u ze kunt helpen met afdrogen en aankleden. Als de kleedkamers vol zijn (maximaal 4 of 5 volwassenen per kleedkamer) vragen we u om gebruik te maken van de wisselcabines.

 

Houd rekening met elkaar en zorg steeds dat de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Zo hopen we op een verantwoorde manier te kunnen blijven zwemmen.

 

Met vriendelijke groet,

Nelly Raspe
voorzitter zwemvereniging DZN Groningen