Verlenging licentie Nationale Zwemdiploma's

Geplaatst op 05-06-2024  -  Categorie: Algemeen

De Nationale Raad Zwemveiligheid heeft op 22 mei 2024 een steekproef afgenomen voor verlenging van de Licentie Nationale Zwemdiploma’s voor DZN.

Het accent lag deze keer op het beoordelen of we in de praktijk uitvoeren wat we op papier en op de website communiceren. Een van de auditoren bracht daarvoor een bezoek aan de zwemlessen in de Kardinge.

Uit de steekproef is gebleken dat wij voldoen aan de kwaliteitscriteria die de Nationale Raad Zwemveiligheid hanteert om op te leiden voor de diploma's van het Zwem-ABC. Te denken valt aan het feit dat al onze instructeurs in het bezit zijn van een VOG en dat we regelmatig deelnemen aan scholingsdagen.

Wij zijn trots op de verlenging van de licentie! We hebben dit kunnen realiseren door de inzet van al onze vrijwillige instructeurs. We hopen dat we de komende jaren nog veel meisjes mogen opleiden voor het Zwem-ABC en dat ze ook daarna bij de zwemclub blijven zwemmen. Na het Zwem-ABC bieden we nog onze diplomalijn snorkelen, survival en trimzwemmen aan.

logo-licentie-nz-2018-rgb