Versoepelingen vanaf 26 juni

Geplaatst op 24-06-2021  -  Categorie: Algemeen

Voor ouders/verzorgers van onze meisjesleden.

Vanaf zaterdag 26 juni worden er opnieuw versoepelingen doorgevoerd.
Deze hebben ook invloed op het gebruik van de zwembaden. Hieronder de belangrijkste regels en aanpassingen:

  • Doe de zwemkleding thuis aan onder de normale kleding.
  • Neem een handdoek en een grote tas mee, zodat de kleding daar in kan.
  • De ouders kunnen weer mee de kleedkamer in en vanaf de tribune kijken. De enige regel die daarbij nog geldt is de 1,5 meter afstand die gehouden moet worden, ook in de kleedkamers. De douches mogen weer worden gebruikt, maar ouders kunnen hun dochter niet helpen tijdens het douchen omdat de ruimte hiervoor te beperkt is.
  • Bij de zwemlessen kan er één ouder per kind op de tribune naar de lessen komen kijken.
  • Voor het diplomazwemmen op 30 juni (Snorkelen in de Kardinge en diploma A in de Parrel) is deze verruiming ook precies op tijd. Bij het diplomazwemmen mogen we twee ouders per kind toelaten. We vragen om dan een mondkapje mee te nemen voor het geval dat de 1,5 meter afstand houden niet mogelijk is.

Op woensdag 7 juli (de laatste keer voor de zomervakantie) hebben we voor alle meisjes in zowel de Kardinge als de Parrel een Zwemchallenge. Je hoeft je kind niet op te geven vantevoren en na afloop is er voor iedereen een leuk Certificaat.

Tijdens de zomervakantie is er geen zwemmen. De lessen beginnen weer op woensdag 25 augustus. We wensen iedereen een mooie zomervakantie !!!!!!!

Namens bestuur en alle lesgevers van de zwemvereniging DZN Groningen
Nelly Raspe, voorzitter