ZwemChallenge in Kardinge

Geplaatst op 30-06-2019  -  Categorie: Algemeen

logo-zwemchallengeGezinszwemmen met ZwemChallenge

Woensdag 3 juli 2019, van 17.00 – 18.00 uur, zwembad de Kardinge

 

 

Op woensdag 3 juli 2019 sluiten we het zwemseizoen af. We organiseren dan gezinszwemmen van 17.00 – 18.00 uur. Je vader, moeder, verzorger, broer of zus mag dan gratis meezwemmen. Deze keer mag je ook een vriendinnetje meenemen, als ze in het bezit is van tenminste diploma A. Op woensdag 10 juli 2019 is er geen zwemmen.

ZwemChallenge
Van 17.00 – 17.30 uur is het diepe gedeelte van het 25-meter bad gereserveerd voor de ZwemChallenge. Zwemmers die niet deelnemen aan de ZwemChallenge kunnen gebruik maken van het ondiepe gedeelte van het 25- meter bad en van 17.30 – 18.00 uur zal het instructiebad beschikbaar zijn.

Nationale ZwemChallenge
Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het! Neem het op tegen je vriendin, vader, moeder, broer of zus en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook alleen jezelf uitdagen. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.

De ZwemChallenge bestaat uit 2 onderdelen: de Survival Challenge (gekleed zwemmen: lange broek/jurk of rok, shirt met lange mouw en eventueel zwemschoenen) en de Fun Challenge (in badkleding).

Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A.

Wie mee doet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Registreer je na afloop op www.nationalezwemchallenge.nl en maak kans op leuke prijzen waaronder bioscoopbonnen, dagjes uit of een weekendje weg!

Kijk voor meer informatie over de Nationale ZwemChallenge bij DZN op www.dzngroningen.nl/zwemchallenge en geef je op via de website of stuur een mail naar swueinnzd.[antispam].@gmail.com. Vermeld daarbij de namen van de deelnemers.

Praktische informatie:

Voor wie: DZN leden, vader, moeder, verzorger, broer(s), zus(sen), vriendin
Niveau: minimaal in bezit diploma A Meenemen: badkleding, lange broek/jurk, rok, shirt met lange mouw, eventueel zwemschoenen
Start: 17.00 uur
Einde: na afloop van de ZwemChallenge is er vrij zwemmen tot 18.00 uur

Opgave: www.dzngroningen.nl/zwemchallenge of mail de namen van de deelnemers naar swueinnzd.[antispam].@gmail.com

visual-bril