Regels bij lidmaatschap

Laatste keer bewerkt: 1-1-2024

Tijdens de schoolvakanties is er voor de meisjes en de woensdag-trimgroepen geen zwemmen. Aangezien de schoolvakanties per gemeente kunnen verschillen, kun je in de nieuwsbrief en op onze website (www.dzngroningen.nl) lezen welke data wij aanhouden.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december. Opzeggingen moeten voor 1 december schriftelijk worden gedaan via de ledenadministratie/penningmeester, mevrouw Joyce Rademaker-Kuipers, nimdanedel.[antispam].@dzngroningen.nl. Na 1 december ben je voor het gehele volgende jaar contributie verschuldigd. Dit geldt ook als er in december diploma wordt gezwommen. Meld je dus tijdig af!

De contributie wordt jaarlijks vastgesteld in de jaarvergadering. De contributie is een jaarcontributie, die volledig en wel voor het gehele jaar betaald dient te worden.

Actuele zaken vind je op de website: www.dzngroningen.nl bij Nieuws en op de app Cappie, te installeren via Google Play/App Store.

Toegang tot het zwembad

In verband met de hygiëne in het zwembad is de toegang tot de zwemzaal alleen toegestaan in badkleding. Ouders kunnen bij de douches aan de kant van de kleedkamer op hun dochter(s) wachten. Kijken naar de zwemles is mogelijk vanaf de tribune.

Iedereen die naar de kleedaccommodatie van het instructiebad of 25-meter bassin gaat, moet door een tourniquet. Deze is te openen met een QR-code die na aanmelding bij de vereniging wordt verstrekt.

Begeleiding van kinderen in het instructiebad

Meisjes die zwemmen in het instructiebad worden door een volwassen ouder/ verzorger van en naar het zwembad gebracht en overgedragen aan de instructeur.

Fotograferen en filmen

Het is niet toegestaan om in de zwemzaal te fotograferen of te filmen, conform de huisregels van het zwembad.

Informatie over onze klachtenregeling, vertrouwenspersonen en gedragscode Zwembranche vind je op onze website

 

Privacyverklaring